МедіаОфис
Телефони в Києві
+38 (044) 465-98-44
+38 (067) 100-98-44

Зовнішня реклама

Інформаційні дошки, таблички, вивіски

 

Інформаційні дошки (стенди) призначені для наочного відображення різноманітної інформації абсолютно в будь-якому місці: в офісах, магазинах, громадських будівлях. У наш час вкрай складно уявити, що ще існують організації, які надають послуги і не мають хоча б однієї інформаційної дошки. Їх різноманітність дуже широка - вони можуть використовуватися як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування.

Відзначимо, що внутрішні інформаційні дошки мають практично необмежений термін експлуатації, оскільки не піддаються впливу зовнішнього, часом дуже агресивного середовища.

Зовнішні інформаційні стенди постійно піддаються впливу атмосфери, сонця, дощу, вітру і пилу. І тому термін служби таких стендів, звичайно, обмежений. Незважаючи на використання найсучасніших матеріалів, зовнішній вигляд інформаційної дошки (стенду) з часом втрачається.

Зазвичай інформаційні дошки виготовляються з листового ПВХ, з декорованою поверхнею або кольоровими вініловими плівками, або кольоровим друком. Підкреслимо, що інформаційні стенди з кольоровим друком мають більш насичені і контрастні кольори і незамінні, коли потрібно розмістити фотографію, наприклад, в якості фону.

Коли необхідно купити інформаційний стенд для оголошень, зазвичай все центральне місце відводиться пробковій панелі, на якій кріпляться поточні документи. Також інформаційні стенди передбачають кишені з прозорого скла для розміщення документів стандартного формату А4.

Ми можемо запропонувати виготовити інформаційний стенд з неоном. Неон використовується для створення яскравого, привабливого вуличного інформаційного стенду. Він дуже підходить для корпоративних респектабельних компаній і державних установ, які хочуть підкреслити і підтримати свій стиль.

Інформаційні стенди можуть бути виконані з елементами геральдики, церемоніальних текстів, прапорів, а також золотими літерами. При цьому використовується металевий профіль, плівка під метал, аплікаційні матеріали на склі, кольоровий друк, що робить такі інформаційні стенди особливо дорогими і урочистими.

Вивіски офісні та фасадні, на двері, на будинок, вивіски інформаційні, настільні, маркувальні, ще вивіски з “кишенями”, з “віконцями”, зі знімними вставками, пластикові та металеві (латунь, дюраль, нержавіюча сталь, акрил, оргскло і оцинковане залізо) виготовлені нашими майстрами прикрасять будь-який інтер’єр і фасад.

Вивіски з магнітними знімними елементами, дизайнерські, фігурні, будь-якої форми - круглі, овальні, контурні, стрілки і покажчики, з об’ємними логотипами, декоративною рамкою або окантовкою донесуть необхідну інформацію.

Ми створимо макет відповідно до ваших вимог. Виготовлення вивісок займе всього кілька днів. Ми забезпечимо кріплення на стіни, двері або будь-яку іншу поверхню. За вашим бажанням ми можемо виготовити табличку з підставкою на стіл.

Також можливе виготовлення табличок з назвами вулиць і номерами будинків.

Наша компанія виготовляє таблички на замовлення. За основу вивісок використовуються різні матеріали: ПВХ, полікарбонат, оцинковане залізо тощо. На робочу поверхню зображення наноситься самоклеючими плівками в широкій кольоровій гамі методом аплікації або широкоформатного друку на плівці.

 

Лайтбокси

 

Лайтбокси (світлова реклама) - один з найважливіших компонентів реклами, що пропонує споживачам новий бренд або продукцію. Лайтбокси (об’ємні світлові короби) привертають увагу як при денному світлі, так і вночі. Ще більш вигідним є те, що на них можна розміщувати кругову зовнішню рекламу.

Лайтбокси (світлові короби) - це зручно і, звичайно ж, вигідно. Для зовнішньої реклами можуть підійти лайтбокси (світлові короби) - козирки, на яких можна розмістити не тільки назву вашого магазину, кафе або підприємства, але і рекламні тексти. Лайтбокси (світлові короби) мають безліч переваг в порівнянні з іншими видами світлової реклами. Легка, міцна і приваблива зовнішня реклама (лайтбокси) дозволить вам заощадити кошти і залучити більше клієнтів.

Виробництво лайтбоксів відносно дешеве, а монтаж досить простий. Все це впливає на вартість продукту. Можливо, саме тому лайтбокси (світлові короби), ціна яких відносно невисока в порівнянні з іншими видами реклами, завоювали особливу популярність серед рекламодавців. Виготовлення рекламних лайтбоксів (світлових коробів) - важливий крок до престижу і популярності. Лайтбокси (рекламні світлові короби) - ваші помічники, які працюють навіть тоді, коли ви відпочиваєте. Лайтбокси (світлові короби) - це просте рішення складного завдання.

Виготовлення світлової реклами зазвичай досить дороге задоволення, але промо лайтбокси виготовляються з акрилового скла або полікарбонату, найчастіше з підсвічуванням люмінесцентними лампами. Рідше зустрічаються рекламні лайтбокси з вбудованими лампочками і неоновими трубками. Виробництво світлової реклами, зокрема - рекламних лайтбоксів, здійснюється в наших цехах, що дозволяє виготовити короб будь-якої форми і розміру.

Зовнішня реклама (лайтбокси) - це реклама, яка зроблена спеціально для Вас!

 

Об’ємні букви

 

Об’ємні букви - один з найпоширеніших видів зовнішньої реклами. Причина популярності полягає у відносно низькій вартості виготовлення об’ємних літер і величезному інформаційному навантаженні, яке вони можуть нести. За співвідношенням “ціна/якість” вони займають одне з перших місць серед носіїв зовнішньої реклами.

Цей вид реклами використовується, коли потрібно стильно оформити фасад будівлі, підкресливши в ньому індивідуальність компанії. Як і вивіски, ці носії умовно поділяються на світлові та несвітлові. Окремо можна виділити особливий вид літер, який передбачає вирізання з листового металу (зазвичай з латуні, алюмінію або нержавіючої сталі). Часто їх полірують, хромують або покривають спеціальним покриттям “під золото”, створюючи вражаючий ефект навіть без освітлення. Якщо воно і виконується, то зазвичай це підсвічування, тобто у внутрішній об’єм металевої букви поміщається неонова трубка.

Що стосується світлових літер, то оскільки для їх підсвічування в більшості випадків використовується неон, вони мають ті ж численні переваги, що і неонові вивіски. Неонові трубки розміщуються всередині букв (закритий неон) або складають самі букви (відкритий неон).

Об’ємні букви також можна класифікувати за способом виготовлення бічної поверхні. Вона може бути виконана в пластиці - тобто з полістиролу, що гнеться вручну, акрилу (його теж гнуть руки), в окантовці (спеціальна пластикова стрічка) і lit-r-edge (цього разу стрічка алюмінієва).

Слід зазначити, що об’ємні букви часто виготовляють без задньої стінки. Якщо рекламодавець вважає, що без неї ніяк не обійтися, за додаткову плату він може замовити цей елемент конструкції. У кожному конкретному випадку все буде залежати від побажань клієнта і специфіки монтажних рішень букв.

Важлива і невід’ємна якість об’ємних літер - можливість вільного комбінування цього виду носіїв зовнішньої реклами з іншими. Об’ємні букви можна комбінувати з лайтбоксами, світловими вивісками (частиною яких вони іноді є), плакатами і бігбордами. Використання додаткових світлових спецефектів посилює вплив конструкції на потенційних споживачів.

Тому не дивно, що об’ємні букви - як світлові, так і несвітлові - були і залишаються одним з найбільш затребуваних і одним з найбільш “іміджевих” різновидів зовнішньої реклами. Фінанси і час, витрачені на роботу дизайнера, верстальника і фахівця з монтажу, багаторазово окупаються згодом, адже вміло виготовлені і сконструйовані об’ємні букви завжди будуть привертати увагу потенційних клієнтів. А це означає, що без клієнтів і, відповідно, без прибутку компанія-рекламодавець не залишиться в будь-якому випадку. Це і є головна мета будь-якої рекламної кампанії, яку сьогодні важко уявити без використання об’ємних літер.

 

Штендери

   

Одним з найбільш ефективних і недорогих способів зовнішньої реклами є встановлення штендерів.

Штендер (в побуті - “рекламна розкладачка” або “спотикач”) - це невеликий (площею, як правило, не більше півтора квадратних метрів) знімний рекламний щит, на одній або двох поверхнях якого розміщена рекламна інформація. Зазвичай плакати мають прямокутну або напівкруглу форму, хоча за бажанням замовника вона може змінюватися і набувати більш химерних форм, що запам’ятовуються. Один з найоригінальніших різновидів рекламних постерів - так званий “живий бутерброд” - живий носій рекламних щитів. Стенди як вид зовнішньої реклами мають кілька беззаперечних переваг. Головна з них - дешевизна їх виробництва. За відносно невеликі гроші при необхідності можна буквально наводнити ними місто. Наступна, і, мабуть, не менш важлива перевага - мобільність. Переносні білборди, як випливає з їхньої назви, можна легко переміщати з місця на місце без послуг монтажників і вантажників, що ще більше підвищує економічну ефективність використання рекламного носія.

Ще одна перевага банерів - можливість установки практично в будь-якому місці. Там, де неможливо розмістити масштабний носій, вільно поміститься складний. Особливо ефективним є їх використання, коли великий потік людей проходить повз рекламований об’єкт, але поза прямою видимістю його вивіски. Іншими словами, якщо ви хочете повідомити світові про існування свого магазину, розташованого в глибині двору, найпростішим способом зробити це буде розмістити стовп біля арки, через яку можна проникнути в цей самий двір.

Наступна перевага плакатів - можливість легко і швидко змінювати зміст розміщеної на них інформації. Класичні приклади - білборди з актуальним курсом валют і меню ресторанів і кафе.

Нескладний (як наслідок, дешевий і нетривалий) і процес виготовлення штендерів. Виготовляють їх зазвичай із пластику або оцинкованої сталі, алюмінієвого профілю (рідше з дерева - зазвичай для ресторанів). Графічна і текстова інформація наноситься на “рекламні кліпи” повнокольоровим друком або за допомогою клейкої стрічки.

Форма плакатів, як уже згадувалося вище, залежить від примхи замовника. Як правило, це прямокутна або напівкругла, але можливі і більш витончені варіанти. Звичайно, нестандартні плакати будуть коштувати дорожче, ніж звичайні, але різниця буде не дуже суттєвою. Загалом, цей вид рекламних носіїв не вимагає великих вкладень, але прибуток приносить цілком відчутний - причому, досить швидко. Тож не дивно, що кількість постерів, які прикрашають кафе, магазини, офіси, виставки та інші місця з кожним роком неухильно зростає. Оперативність, мобільність, простота експлуатації та ефективний вплив “спотикач” продовжує приваблювати рекламодавців.

 

Рекламні пластикові коробки

 

Пластикові урни можна використовувати для проведення акцій та голосування. Агітаційні коробки можуть бути виготовлені в різних формах і розмірах.

 

Оформлення місць продажів

Наша компанія пропонує різні способи оригінального оформлення вітрин з урахуванням специфіки вашого бізнесу і особливостей будівлі.

Основна мета будь-якої реклами - привернути увагу потенційних клієнтів. Ми пропонуємо найефективніші способи досягнення цієї мети:

Оформлення вітрин магазину за допомогою плоттерної різки. Цей вид інтер’єрної реклами вважається найпоширенішим. З вінілових плівок вирізаються необхідні зображення, які використовуються для обклеювання вітрин. Такий спосіб реклами ефективний при оголошенні розпродажів і знижок. Універсальне оформлення магазинів за допомогою обклеювання вітрин можливе і в тих випадках, коли поверхня нестандартна. Крім того, при необхідності можна легко змінювати інформацію, наклеюючи нові зображення, що актуально для торгових залів, регулярно проводять різні акції. Варто також відзначити, що проводиться оформлення вітрин, рекламне оформлення в стислі терміни. Наші фахівці використовують сучасні матеріали і технології, тому результат завжди бездоганний.

Не менш затребуваним є оформлення вітрин, виконане за допомогою яскравих широкоформатних матеріалів. Сьогодні широкоформатний друк дозволяє створювати справжні шедеври. Таке оформлення вітрин неодмінно приверне увагу потенційних клієнтів. Широкоформатний друк - ідеальне рішення для тих, хто хоче заявити про свій бізнес здалеку або зробити його помітним серед конкурентів.

Оригінальне оформлення вітрин до свят. Свята - час активних продажів і покупок, тому особливо важливо бути помітним і привабливим серед конкурентів. Наша компанія має великий досвід в оформленні вітрин, тому ми готові виконати замовлення будь-якого рівня складності. Ми знайдемо рішення як для одного невеликого бутика, так і для комплексу з декількох торгових залів відразу.

Наші фахівці в короткі терміни розроблять дизайн, підготують необхідні матеріали, доставлять їх власним транспортом у зручний для вас час і виконають монтажні роботи.

 

Брендування банкоматів

       

Фахівці нашої компанії мають багаторічний досвід брендування банкоматів. Наші дизайнери розроблять для вас дизайн-проект оформлення банкомату, враховуючи всі ваші побажання і дотримуючись вимог брендбуку вашої компанії. Власна виробнича база дозволяє нам швидко та якісно виготовити рекламні зображення та всі необхідні додаткові елементи оформлення банкоматів. Наші монтажні бригади проведуть кваліфіковану установку рекламного зображення на банкомати та змонтують всі додаткові елементи. А в подальшому будуть здійснювати технічне обслуговування рекламного зображення і, при необхідності, заміну рекламних зображень. Наша компанія зазвичай використовує дві основні технології брендування банкоматів: обклеювання плівкою та оздоблення банкоматів пластиковими панелями.


© Медіаофис, 2009 – 2024
Вимоги до макетів