МедіаОфис
Телефони в Києві
+38 (044) 465-98-44
+38 (067) 100-98-44

Рекламна та сувенірна продукція

Паперові пакети

       

Брендовані паперові пакети - це сучасний засіб, без якого важко уявити презентацію продукції на ринку, поширення товарів або послуг компанії. Вони вдало поєднують в собі функціональність і привабливий зовнішній вигляд.

Виготовлення паперових пакетів з логотипом актуально і для корпоративних заходів - для вручення партнерам і співробітникам компанії фірмових сувенірів. Така елегантна і проста реклама ненав’язлива, але привертає увагу. Крім того, якщо ви бажаєте підібрати відповідне обрамлення для розповсюджуваних інформаційних матеріалів, найкращим рішенням також буде виготовлення паперових пакетів з логотипом вашої компанії. Подібна упаковка буде привертати увагу потенційних клієнтів, не раз нагадуючи їм про вашу компанію.

Можливості нашої компанії дозволяють запропонувати найширший вибір дизайну рекламної продукції. Ми пропонуємо брендовані паперові пакети різних форм і розмірів. Крім того, можливе подальше нанесення шовкографії, блістеризації та УФ-лакування, ламінування, висікання та флокування.

 

Магніти

       

Наша компанія пропонує виготовлення магнітів за технічним завданням замовника.

Це доступний за ціною рекламний продукт, здатний нести на своїй поверхні як логотип, так і рекламне повідомлення Вашої компанії, перетворюючись на повнокольоровий, практичний носій зовнішньої реклами.

При виготовленні магнітів форма і розмір можуть бути як стандартними, так і нестандартними.

Рекламні магніти - ідеальний рекламний продукт, який весь час знаходиться в полі зору і діє на підсвідомому рівні.

З огляду на невисоку вартість сувенірного магніту, цей продукт можна віднести до категорії рекламних сувенірів, які широко розповсюджуються і використовуються в промо-акціях і масштабних рекламних компаніях.


© Медіаофис, 2009 – 2024
Вимоги до макетів