МедіаОфис
Телефони в Києві
+38 (044) 465-98-44
+38 (067) 100-98-44

УФ-друк, лазерне різання, гравірування, згинання пластику, екосольвентний і сольвентний друк

УФ-друк на листових матеріалах

Широкоформатний УФ-друк на листових матеріалах – можливість прямого друку з фотографічною якістю та опцією білого кольору дозволяє використовувати її для нанесення повнокольорових зображень на такі види матеріалів, як:

  • ПВХ (спінений або литий)
  • пенокартон
  • композит
  • акрил
  • МДФ
  • полістирол
  • полікарбонат
  • ПЕТ
  • фанера
  • скло
  • дзеркало

Наша компанія виконує широкоформатний уф-друк на друкарській машині DOCAN H 1000 на листових матеріалах з габаритами до 2,5 х 1,20 метра. Якість друку при цьому досягає 1440 dpi.

 

Лазерне різання

Лазерне різання - це високоефективний вид розкрою листових матеріалів для вирізки будь-якого за складністю контуру, тому можна оперативно виготовити будь-які нестандартні вироби технічного застосування, сувенірні, елементи зовнішньої реклами.

У порівнянні з іншими видами різання, лазерне різання має високу точність, відсутність контакту з поверхнею яка обробляється (що дозволяє обробляти матеріали здатні до швидкої деформації при контакті), можливе різання отворів малого діаметра, а при різанні виробів з оргскла, залишається прозорий, гладкий торець не потребує додаткової обробки.

Компанія «Медіаофіс» пропонує свої послуги з лазерного різання різних неметалічних матеріалів. А саме: акрил, дерево, папір, оргскло, кришталь, мармур, нефрит. Використання поворотного пристрою дозволяє працювати на циліндричних предметах, таких як чашки, олівці, вази та ін.

Вартість готового виробу та роботи розраховуються індивідуально та залежать від обраного матеріалу, довжини контуру та його складності роботи, що залежить від кількості отворів, габаритів, форми деталі чи виробу.

 

Гравірування

Лазерне гравіювання на пластиці в поєднанні з лазерною різкою передбачає широкий спектр продукції, що випускається. Це можуть бути ідентифікаційні шильди продукції, карти VIP-клієнтів, корпоративні сувеніри, номерки для гардеробу, оригінальні візитки та багато інших корисних, необхідних чи просто приємних речей. Область застосування лазерного гравіювання на пластиці більш ніж широка та обмежується лише Вашою фантазією.

Лазерне різання та гравіювання здійснюється на сучасному лазерному обладнанні досвідченими фахівцями.

 

Термогибка пластику

Гнучка пластика (термогибка) - завершальний етап у виробництві пластикових виробів.

Гнучка пластика (термогибка) використовується на останньому етапі виготовлення продукції. Спочатку використовується лазерне різання пластику, щоб розкроїти матеріал за заданим розміром і формою, потім, у разі потреби, на нього наноситься зображення, або напис. Найчастіше для цієї мети використовується лазерне гравіювання та шовкографія – метод друку, при якому фарба продавлюється через заготовлений трафарет за допомогою спеціального обладнання. Лише потім, виконується термозгинання пластику, яка надає виробу необхідну об’ємну форму.

Гнучка пластика відкриває необмежені можливості для виробничої діяльності. За допомогою термозгинання можна виготовити широкий асортимент різних виробів: тримачі, цінники, всілякі підставки (під ноутбуки, планшети, мобільні телефони, канцтовари, друковану продукцію, меню, біжутерію, косметику та ін.), а також візитниці, вітрини, об’ємні букви.

Основними матеріалами для згинання (термоформування) є: акрил, пет, сан, пвх, полістирол.

Ціна на згинання пластику визначається типом використовуваного матеріалу, видом роботи, кількістю одиниць виробів та термінами виконання замовлення.

 

Фрезерне різання

Фрезерна порізка на верстаті з ЧПУ – механічне різання та обробка листових матеріалів згідно з моделлю, закладеною в керуючій програмі. Фрезерування застосовують для створення різьблених та рельєфних форм, гравірування поверхонь, пазів різних профілів, вибірки, свердління тощо. Фрезерування виконується з високою точністю до 0,01 мм, при цьому найскладніших форм і конфігурації на різних типах матеріалів.

Фрезерний верстат розкроює як дерево, масив деревини та дерев’яні плити: мдф, дсп, фанера, так і різні пластики (полікарбонати, полістирол, ПВХ, ПЕТ), оргскло (акрил), композити, акриловий камінь, м’які метали та ін.

Переваги фрезерування з ЧПУ:

  • висока швидкість різання
  • можливість точного об’ємного фрезерування, вибірка пазів заданої глибини і т.д.
  • можливість 3d фрезерування та різання неоднорідних матеріалів
  • кромка при різанні не змінює свій колір (оплавлені краї при лазерному різанні)
  • широкий спектр оброблюваних матеріалів
  • порівняно невисока вартість різання та фрезерування

Фрезерне різання застосовують у багатьох областях, воно незамінне при виготовленні зовнішньої реклами, меблевих фасадів та об’ємних декоративних елементів при виробництві меблів та реалізації інтер’єрних рішень. Фрезерування використовують для виготовлення збірних конструкцій та функціональних деталей, складних складових елементів та у багатьох інших випадках, коли потрібна висока точність обробки.

 

Шовкотрафаретний друк

Шовкотрафаретний друк (трафаретний друк та шовкографія) – це метод друку, при якому зображення переноситься на тканину через трафаретне сито. Для того, щоб нанести на виріб малюнок, текст або символ за допомогою шовкографії, тканина, що запечатується, розкладається на столі, зверху на неї кладеться трафарет. Фарбу розподіляють трафаретом і спеціальним ракелем продавлюють її через трафаретне сито на виріб.

Шовкотрафаретний друк дозволяє наносити зображення практично на будь-які матеріали: тканину, дерево, метал, пластик, скло, папір, кераміку, шкіру, поліетилен та багато інших. Важливо, щоб поверхня, яку наноситься зображення, була плоскою. Фарби підбирають залежно від матеріалу, що запечатується.

Найчастіше шовкографію використовують, щоб нанести зображення у вигляді логотипів, шрифтів, векторних малюнків.

Переваги шовкотрафаретного друку:

  • нижча вартість при великих тиражах з однаковим зображенням;
  • 100% наскрізний друк на прапорній сітці;
  • ідеальна яскравість кольору. Можливість друку фарбами PANTONE;
  • висока стійкість до атмосферних впливів;
  • можливість друку на натуральних тканинах.

Недоліки трафаретного друку:

  • витрати на трафарет та додрукарські процеси;
  • існують мінімальні тиражі або іншими словами висока вартість одиничних замовлень;
  • триваліші терміни виготовлення;
  • нижча роздільна здатність.

Шовкотрафаретний друк є надійним, перевіреним роками способом нанесення зображень на тканину. Чим більший тираж – тим дешевшим друк.

 

Екосольвентний інтер’єрний друк

Широкоформатний екосольвентний друк - це одна з найбільш затребуваних послуг. Технологія дозволяє друкувати зображення з роздільною здатністю до 1440 пікселів на дюйм (dpi). При цьому ширина виробу може бути 1600 мм. Екосольвентний друк у фотоякості дає можливість створювати інтер’єрні рішення, друкувати фотошпалери, рекламні постери, картини на полотні, що знаходяться в зоні близької видимості.

Наша компанія виробляє широкоформатний екосольвентний друк на папері backlit і blueback, на плівці, що самоклеїться, на полотні, на банері, на рулонному пластику, на шпалерах, на прапорній тканині, на фотопапері.

Екосольвентний друк на папері

Папір – один із найпопулярніших носіїв для зовнішньої реклами. Плакати, постери, афіші – все це часто друкується на папері за допомогою широкоформатного екосольвентного друку. Ми пропонуємо друк на різних видах паперу: backlit та blueback.

Backlit (або city) – це спеціальний папір, який застосовується в рекламних конструкціях з підсвічуванням (сітілайти, фреймлайти). Такий папір ідеально рівномірно розсіює світло і робить рекламу яскравою та помітною.

Папір blueback – це міцний, водонепроникний папір, який завдяки спеціальній основі є абсолютно непрозорим та ідеально підходить для друку плакатів та постерів. Екосольвентний друк у фотоякості дозволяє друкувати рекламні матеріали з безліччю дрібних деталей, які будуть на рівні очей.

Екосольвентний друк на плівці

Повнокольоровий друк на плівці, що самоклеїться, незамінний при оформленні вітрин, брендуванні різних поверхонь, виготовленні лайтбоксів, штендерів та інших рекламних конструкцій, і навіть при оформленні інтер’єру. З її допомогою можна нанести яскраве, чітке зображення на будь-яку тверду, гладку поверхню.

Екосольвентний друк на полотні

Друк на полотні набуває все більшої і більшої популярності. З її допомогою можна створювати справжні витвори для оформлення інтер’єру. А надруковане на полотні і покрите арт-гелем, що надає фактурність, фото стане ідеальним подарунком для родичів або друзів. Дуже важливо, щоб картини. надруковані на полотні були високого дозволу, оскільки вони практично завжди знаходяться близько до глядача. Таким чином, екосольвентний друк у фотоякості – ідеальне рішення для друку на полотні.

Екосольвентний друк на рулонному пластику

Рулонний пластик - особливий матеріал, що володіє приголомшливою світлорозсіювальною здатністю, не властивою паперу. Завдяки цій властивості, він ідеально підходить як носій зображення при виготовленні світлових коробів. Зображення, нанесене на рулонний пластик за допомогою екосольвентного друку, можна періодично змінювати, що особливо актуально при проведенні короткострокових рекламних кампаній та промо-акцій. Таким чином, використання рулонного пластику у світлових коробах виграє як у паперу, так і у плівки, що приката на акрил, з повнокольоровим друком. Зображення наноситься на рулонний пластик за допомогою екосольвентного друку, що забезпечує високу деталізацію.

Екосольвентний друк на прапорній тканині

Незважаючи на назву, прапорна тканина використовується тільки для виготовлення прапорів, особливо якщо це прапорна тканина з печаткою у фотоякості. Така тканина може успішно використовуватися при оформленні інтер’єру, виготовленні рекламних конструкцій, оформленні виставкових павільйонів. Завдяки особливим властивостям (вологостійкість, вітростійкість) прапорна тканина відмінно підходить для зовнішнього застосування. У цьому випадку, звичайно ж, застосовується друк із меншою роздільною здатністю, що дозволяє оптимізувати ціну на друк.

Екосольвентний друк на банері

За своєю популярністю як рекламоносій банер навряд чи поступається паперу. Це недорогий, довговічний та універсальний матеріал, на якому можна друкувати рекламу як для зовнішнього, так і для внутрішнього застосування. Банерна тканина відрізняється міцністю та стійкістю до погодних умов. За допомогою екосольвентного друку на банері можна оформити вітрину магазину або салону, виготовити вивіску, або прикрасити внутрішній простір приміщення.

Екосольвентний друк на фотопапері

Крім друку фотографій, фотопапір може застосовуватися і в широкоформатному друку. Наприклад, якщо потрібно надрукувати плакат або постер, що знаходиться в безпосередній близькості до глядача. Зображення, надруковані на фотопапері за допомогою екосольвентного друку, виглядають як фотографії. Неперевершена якість досягається завдяки поєднанню властивостей фотопаперу та друку у фотоякості. Друк постерів на фотопапері застосовується для оформлення інтер’єру, а також для внутрішньої реклами в кафе, ресторанах, салонах краси, банках та інших закладах.

 

Сольвентний широкоформатний друк

Широкоформатний друк є цифровим повнокольоровим друком різних зображень на рулонних носіях. У світі широкоформатна друкована продукція вважається дуже ефективним і вигідним варіантом реклами будь-яких товарів чи послуг. Серед усіх видів таких печаток особливу увагу слід приділити сольвентному друку.

Сольвентний друк - це вид друку за допомогою сольвентного чорнила. Даний друк є одним із найчастіших варіантів використання різних широкоформатних поліграфічних виробів. На вінілові носії різної структури та різноманітної щільності наносять зображення спеціальним сольвентним чорнилом. Друкована головка плоттера використовує як рідку основу розчинник (сольвент). Матеріали для друку зазвичай мають покриття з ПВХ. Відбитки водостійкі та термін служби до вицвітання (на вулиці) досягає 3-х років. Для продовження терміну служби використовується додаткова ламінація, яка блокує ультрафіолетову складову сонячного кольору. Даний вид друку відмінно підходить для рулонних носіїв, таких як банерна тканина, тентова тканина, плівка, що самоклеїться, папір, шпалери і т.д.

Основні переваги сольвентного друку

Головною перевагою сольвентного друку вважається найбільша ширина вже готових виробів. Даний друк відмінно підходить для виготовлення великих панно, призначених для розміщення на стінах будь-яких будинків. Різні панно, які надруковані сольвентними фарбами, відмінно прилягають до стіни і не псуються від вітру та заледеніння, а відповідно зможуть прослужити тривалий час. Зображення, які надруковані за допомогою сольвентного друку стійкі навіть до непередбачуваних погодних умов, що дуже вигідно для кожного.

Основні недоліки сольвентного друку

А до недоліків сольвентного друку слід віднести те, що тканина, на яку нанесено зображення сольвентним чорнилом, не можна складати і тримати в складеному вигляді, оскільки в цьому положенні зовнішній вигляд зображення може зіпсуватися. Ще одного недоліку цього виду друку можна віднести різкий запах, який вивітрюється не відразу.

Наша компанія готова запропонувати виготовити будь-який вид зображення сольвентним друком. Ми маємо величезний досвід роботи в цій сфері, завдяки чому наші співробітники компанії виконують свою роботу якісно, оперативно та вчасно.

 
 

© Медіаофис, 2009 – 2024
Вимоги до макетів